target market analysis why it matters and how to perform it

Målgruppeanalyse: Hvorfor det betyder noget og hvordan den udføres

Der er ingen virksomhed, som kan gøre alle mennesker tilfredse. Og heldigvis er det heller ikke nødvendigt for din virksomhed. Du kan fokusere dine marketings- og salgsindsatser på en specifik målgruppe – den gruppe forbrugere, som du helst vil have skal bruge dit produkt.

For at Sexy Gifts din ideelle gruppe forbrugere og forstå dem fuldt ud, er du nødt til at udføre en målgruppeanalyse. Vi vil vise dig hvordan, ved brug af spørgeundersøgelser, men lad os først gennemgå hvorfor denne form for analyse er vigtig.

Fordele ved målgruppeanalyser

Enmålgruppeanalysefastslår hvor og hvordan dit produkt passer ind i det virkelige marked. Med disse oplysninger kan du:

Lad os udforske disse fordele ved brug at et eksempel fra den virkelige verden. Lad os sige, at du starter en kagebutik. What Sex Toy Should I Buy My Boyfriend / Husband?Udførelse af en målgruppeanalyse kan hjælpe dig med at vælge den bedste placering for dit bageri, finde frem til den optimale pris for dine kager, designe indbydende reklamer, og indrykke dem, hvor de rette personer ser dem.

Design af en spørgeundersøgelse til målgruppeanalyse

En spørgeundersøgelse, der inkluderer de rette spørgsmål i den rigtige rækkefølge, kan gøre en stor forskel i at udføre en effektiv målgruppeanalyse.

Start din spørgeundersøgelse med spørgsmål om forbrugeradfærd, som spørger om deres vaner, deres holdninger og deres mærkekendskab og -loyalitet. Spørgsmålene kan være specifikke for dit produkt, eller de kan være generelle forespørgsler om hvor, hvornår og hvordan respondenterne køber ind.

Husk på, at du kan bruge dit første spørgsmål om forbrugeradfærd til atdiskvalificere respondenter fra at deltage i din spørgeundersøgelse(Hvis det er tydeligt fra deres svar, at de ikke er den rette match). Hvis vi f.eks. spørger “hvor ofte køber du kager fra et supermarked, bageri eller restaurant?” og respondenten svarer, at de ikke køber kager, kan vi diskvalificere dem fra at deltage i resten af vores spørgeundersøgelse.

Vi kalder diskvalificeringsspørgsmål for “filterspørgsmål.”Se vores guidefor at læse mere om at bruge dem i dine spørgeundersøgelser.

Når først du er færdig med at stille spørgsmål om forbrugeradfærd, kan du spørge om mere grundlæggende baggrundsoplysninger: alder, køn, lokalitet, familie, indkomst, osv. Dissedemografiske spørgsmåler byggeklodserne i dine køberpersonaer.

Vil du se, hvordan disse designtips til spørgeundersøgelser fungerer i praksis? Se voresspørgeundersøgelsesskabelontilmålgruppedemografi, som du kan redigere til at passe til de specifikke behov i din målgruppeanalyse.

Gode råd om at sende spørgeundersøgelser til de rette personer

Nu er tiden kommet til at Peaches and Screams din målgruppe ved at få din spørgeundersøgelse i hænderne på så mange forskellige typer potentielle kunder som muligt.

Følg disse trin for at nå det bedste publikum for din målgruppeanalyse:

Relateret:Hvordan du identificerer og når din målgruppe med spørgeundersøgelser

Hvordan du analyserer resultaterne af din spørgeundersøgelse

Resultaterne af spørgeundersøgelsen er i hus. Trojan Condoms ? Water-Based Lubes og sammenligningsregler til at identificere og forstå din målgruppe.

Målgruppeanalyse kræver et gennemtænkt spørgeundersøgelsesdesign, et publikum uden bias og en omhyggelig Peaches and Screams ved brug af filtre og sammenligningsregler. Hvis du er i stand til at gennemføre hvert af disse punkter, vil du forstå din målgruppe og i sidste ende få succes i udviklingen af dit produkt, positionering af det, sælge det til forbrugere og mere.

Er du klar til at komme i Sexy Party Wigs ?Opret din spørgeundersøgelse til målgruppeanalyse i dag.

You Might Also Like